Steun Post Planjer

Post Planjer heeft de laatste jaren niet alleen een brede lezerskring opgebouwd, maar ook naamsbekendheid verworven die tot ver buiten Utrecht reikt. Het lezerspubliek bestaat uit geïnteresseerden en vakgenoten in architectuur en stedenbouw. Wij zouden niet kunnen bestaan zonder de financiële bijdragen van lezers, sponsoren en fondsen.

Wilt u ons financieel steunen? Registreert u zich dan en steun ons met een jaarlijkse bijdrage. U kunt Post Planjer ook thuis ontvangen.

Bedrijven

Onder de lezers van Post Planjer bevinden zich talrijke organisaties en bedrijven die graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van architectuur en stedenbouw in Utrecht. Bent u één van deze bedrijven of organisaties en draagt u ons initiatief een warm hart toe? Ondersteunt u ons dan met een jaarlijkse bijdrage van minimaal 150 euro. Desgewenst wordt uw naam opgenomen in de lijst met ondersteuners van Post Planjer.

 

Wilt u Post Planjer steunen? Dank! Klik hier, vul uw gegevens in en maak uw bijdrage over op rekening:

IBAN: NL70 FVLB0699150604
[BIC: FVLBNL22]

t.n.v. Stichting Post Planjer, onder vermelding van Ik steun Post Planjer. U kunt ook gebruik maken van het formulier voor een automatisch incasso.

Download incasso-formulier

Bent u een bedrijf en wilt u Post Planjer steunen? Neem dan contact met ons op, dan informeren we u over de mogelijkheden.