Ontvang thuis

Post Planjer bestaat uit een papieren editie en een digitale tak, de website van Post Planjer. Ze vullen elkaar aan en verdiepen elkaar. De papieren Post Planjer komt minimaal twee keer per jaar uit. Deze is te verkrijgen tegen een bedrag van 10 euro per jaar. U krijgt de Post Planjer dan thuis in de bus. Hiervoor dient u zich te registreren en het bedrag over te maken. Wilt u per automatisch incasso betalen? Print dan onderstaand formulier uit en stuur het ingevuld en ondertekend retour naar Stichting Post Planjer.

Wilt u digitaal op de hoogte blijven van Post Planjer? Registreert u zich dan voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt minimaal drie keer per jaar en bevat de nieuwste foto- en videoreportages, projectbeschrijvingen, recensies en de pdf-versie van de papieren Post Planjer.
> lees hier de laatste nieuwsbrief

U kunt Post Planjer ook alleen financieel steunen.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Klik hier en vul uw gegevens in.

Wilt u het papieren nummer thuis ontvangen? Leuk! Klik dan hier, vul uw gegevens in en maak 10 euro (of meer) over op rekening

IBAN: NL70 FVLB0699150604
[BIC: FVLBNL22]

t.n.v. Stichting Post Planjer, onder vermelding van Ik wil Post Planjer thuis ontvangen. U kunt ook gebruik maken van het formulier voor een automatisch incasso.

Download incasso-formulier